Nyår

Ja om 24 minuter kommer våra grannar, deras dotter och hennes kompis. liiiiiiiiii! (^^) Vi ska äta middag och sen ska vi åka in till Skansen, eller jag vet inte om de ska med. Men vi i familjen ska iallafall. På skansen är det jävligt mycket fyrverkerier, så ja ska dokumentera det med min kamera^^ Oj nu ropar dom på mej!

au revoir!

Sömn igen :)

Ja som sagt så sov jag nada i natt, absolut inget, inte en minut! Men nu sov jag i princip hela dagen, va uppe mellan 7-9, sen sov ja till tolv, sen va jag uppe till 15, och sov till 22. Då spella vi poker till för en halvtimme sen och nu sitter jag här och ska snart spela the sims^^ Sen ska jag försöka sova, det blir ganska svårt. Min hjärna e astrött, medan min kropp e pigg som en nötkärna. hemskt!

Sömn -.-

Sov inte ett piss i natt! helt sjukt! Jag låg i sängen sen 2, och gick upp 7 för då orka ja inte ligga ner längre. Om ja lägger mej två brukar ja gå upp vid tolv, så ja fick tio timmar sömn för lite inatt. Jag bor ju i min lilla stuga, och ja orkade inte ens klä på mej, gick in i kalsonger o linne ^^ ja va helt sjukt trött! Sen spelade vi feutboll! Ja spela först mot pappa, och ja tänker inte säga hur de gick ^^, o ja vann med 8-7 mot Rickardinio. Fast ja vinner alltid mot honom. Men hursomhelst, ja kolla mej i spegeln när ja gick in, ja va helt likblek. Sen fick ja lite mer färg i ansiktet ^^


Rosanna

Vart exakt är Rossie? Nån sa att hon va på väg från Småland, men ja vet inte ;)

Sofia gästbloggar igen ;)

Hej , nu var jag här igen ...

... jag har varit uppe i lapparnasland och åkt skidor för fulla muggar . Kom med flyget till Arlanda för någon timme sedan.
Åkte sen till Farsta, där vi slängde av våra stora tjocka feta resväskor i lilla lägenheten. Bestämde oss för att dra hem till Marcus o.c. !!

Sitter här och kollar så att hans dator fungerar, och har precis ätit mat och tittat på TV.

Imorgon ska jag med båten kl. 11.... GUD va skönt att få komma hem ! Har verkligen saknat min lilla Ö <33

NU , ska jag inleda en konversation med Marcus om något kul. Och vi är ganska bra på att hitta på något kul såå...

.....BAMSEKRAMAR FRÅN GOTLÄNNINGEN !!! <333

Spore

haha sitter och leker med Spore. Haha alla mina varelser blir så jävla missbildade :P Sånt är livet!

Snart tittar Sofia förbi <3


Ja min dag bestod av att vakna vid 13.06 trots att ja ställde alarmet på 10 ^^ Ja åt frukost o stal datan från Rickard vid 14. Nu lyssnar jag på oye el boom (fan va bra den låten e! har embeddat den längre ner på sidan, lyssna på hela!) och installerar Spore på laptopen :)

Nyår

Vet inte riktigt hur jag ska fira nyår, nåra förslag? Man vill ju inte va ensam på nyår liksom...

oye el boom boom boom de mi corazon



oye el boom boom boom de mi corazon
ven y dime tu no me digas no

haha har redan fått den här låten på hjärnan :P

#200

Så var vi där igen, inläggen har ökat i farten som tegelstenar inte gör! I april, den 5 tror jag, gjorde jag min blogg. I maj skrev jag få inlägg, under sommaren knappt några om jag minns rätt. Sen, sedan november, har jag skrivit cirka 150 inlägg (!!) Så 75% av alla inläggen skrevs under en relativt kort period, och vi firade ju 100-inlägg den 6:e december, så 100 inlägg på 22 dagar... inte illa... gratulera mej! =)


Playahead...

 funkar igen?!? Som sagt, jag har väl slutat lägga händerna på "Gabriel" haha xD nee men ja fattar inget av va de mena. Men nu funkar allt igen =)

Gerd o Sakari

Ja gick upp vid 12 idag, trots att jag sa till pappa att jag skulle gå upp vid 10. Men men. Jag åt frukost och sen gick vi ut och promenerade i skogen, hamnade i Rågsved och sen gick vi tillbaka. Vi kom hem och duschade och gjorde oss i ordning. Sen gick vi till "grannarna" Gerd och Sakari. Vi skulle äta julbord. Jag är inte så himla förtjust i julmat...

Men ja fick plötsligt jätteont i huvet, tror det är migrän, ont i magen, yr som in i helvete, ont i käkmusklerna (dom låste sig igen) och ont i nacken. Så jag sov två timmar i deras stora, härliga säng och pappa väckte mej o sa att vi skulle gå hem nu. De e bara 400 meter så de e inte så farligt...

Mår piss med annat ord!

släktträff

ja det var ju lite annorlunda släktträff. Det var mer som om alla pratar om hemska och mystiska saker.
Mormor berättade om att Mamma bröt minst ett ben varje sommar, så de åkte bara utomlands en gång under 18 år (och då bröt hon benet, i Grekland xD). Sen berättade Patrik om att när han blivit påkörd av en buss så blev han skjutsad av en som vad kändis på 80-talet, kommer inte ihåg hans namn. Då berättade mormor om hur hon fick veta att han blivit "överkörd" (hör man det ordet tänker man ju att någon blivit totalkrossad!) genom Patriks klasskamrat. Scary! Och så började hon gråta, tack vare vinet. :P

Okej, en scary historia som mamma, Teta och Patrik berättade:

När de var på Ålandsbåten så hade de ett par vänner med sig, ett par! De partajade och hade jättetrevligt. Plötsligt mådde Carina (kvinnan i paret som följde med)troligtvis illa och gick upp till deras hytt. Hon lånade en av Tetas linnen.

En plan under hade Teta och mamma och patrik och vännerna jättetrevligt. Sen kom de att tänka på att Carina varit borta länge. De gick upp och letade efter henne, ingen där. Sedan gick de genom alla plan och letade. Långt senare gick de upp på däck, och där hittade de ett linne. Samma linne som Teta lånat henne. Det var ett stort hål i linnet. Kroppen hittades aldrig!

De va nån gång på 80-talet, så de va längesen, men mormor blev nervös bara hon tänkte på det. huuh!


Playahead

WTF!! Jag har blivit avstängd från playahead!! :O läs:

"
Din IP-adress: 79.138.217.161
Administratör:  
Avstängd till: 2009-08-13 11:50
Kommentar: gabriel är lite för ung
"

Va fan menar de?!!?

Ofta jag blir avständ till augusti för någonting som jag inte har en aning om vad de menar. "Gabriel är lite för ung"?!? Vafan menar dom?!?

Harry Potter

Fick Harry Potter: dödsrelikerna av farmor i julklapp! Så jag sitter o lyssnar på den, e på skiva 10 nu. :) Ron dödade Ginny i vansinne!! Okej ja driver, men ändå ;)


snart kommer släkten och vi ska ha någon slags middag, så vi håller på med massa förberedelser. Bye! ;)

Felix? WTF!!



Ännu läskigare :O

haha stackars Felix, hade nog inte räknat me att nån skulle hitta videon xD

HUR STORA E ODDSEN?!? KOLLA PÅ VIDEON!!!

´
jag bara råkade trilla in på den!! Fy fan va läskigt!!!!

London, här kommer jag!

Wohoo, så är den äntligen bestämt! Vi ska till London i Feb-Mars!! wihoo!! :D Vi har nåra vänner där så vi kommer inte bo på hotell!


glaaaad!


Farsta

Nej, jag kan inte följa med till Farsta imorn, Linnja. (Haha skriver här för du e aldrig inne på msn!)
Men ja ska dit på söndag tror jag! Ska se efter någon slags kavaj ;)


Länkar

Har bestämt mig för att bara länka till dem som länkar till mej. Det kanske uppmuntrar folk till att länka till mej. Av alla mina blogg-vänner var det endast valle, trogna valle, som länka till mej! tack!

Julklapp - Arn, Riket vid vägens slut!

"Arn återvänder hem för att skapa enighet och fred i sitt
eget land och äntligen gifta sig med Cecilia. Väl hemma upptäcker han
 att det fortfarande finns de som vill hålla honom och hans älskade
Cecilia i från varandra, men tack vare drottning Blankas slughet kan de äntligen gifta sig. De bygger ett hem på Forsvik och får ett barn till.
Men Arn vet att kriget hotar – det är bara en tidsfråga innan sverkrarna kommer att försöka återta kronan med hjälp av sina danska fränder.
Med sin kännedom om utländska stridstekniker och strategi bygger Arn en armé på Forsvik.
"









(btw, älskar när den tjocka normannen pratar norska xP)

...

Av någon anledning funkar inte msn att installera..


... får använda ebuddy istället...

Släktträff

Ja jag sitter framför teven och lyssnar på allt pladder. Magda, som numera bor i London, förklarar hur bra London är i allt och mamma pratar om Teta. Alla pratar om allt! Jag sitter framför teven i vardagsrummet, och alla sitter och pratar om allt i köket. Så jag hör allt de säger, men de ser eller hör mig inte. Ni som varit hemma hos mej vet hu det ser ut, så jag har trappan mellan mig och köket!

Nej nu ska jag leka lite med Google Earth!

Ciao!

ännu bättre :D:D


Mamma mia = love ^^

Gud vad jag älskar den filmen!! :D


Den här låten är en av mina absoluta abba-favoriter :P

Julklappar

Jag fick följande:

-Bärbar dator
-600 kronor (som ska gå till mamma och pappa, då de la ut pengar. Jag och mamma och pappa samlade gemensamt till den bärbara datorn!)
-Arn: riket vid vägens slut, film!
-Rubriks kub
- Harry Potter och dödsrelikerna (nu blir det spännande och se hur den slutar, vem dör egentligen?) på hörbok.
- Company of heroes (geek i know ;) )
- Ett The Sims-spel
- 3 olika sorters hörlurar :)
- Faktakalendern 2009 från Farmor
- Duschcreme från min kusin (?)^^
- ett par vantar


asså om ja skulle fått välja själv skulle jag inte velat ha så mycket presenter, jag känner mej så jävla bortskämd! Men jag fick lite som "tröst", för den här hösten har varit otroligt jobbig för mitt psyke...


Men nu ska jag spela the sims,


Ciao!


:D:D

Skriver detta inlägg från min nya bärbara dator :D:D:D


DU DOER!


kusiin

Har precis kommit hem från Clarinarna, dom har en gigantisk julgran som vanligt! Haha hela närmaste släkten (ok, på mammas sida) var där så bi blev circa 15-18. Haha en kille från skolan, från Montesori, såg mej när ja gick in till dem och han glodde som fan!

Men hursomhelst, hoppas ni har en riktigt trevlig jul!

välkommen tillbaka, Lovis!

Bottenjul eller toppenjul?

Dagen igår var ju inte perfekt så att säga, så jag hoppas att idag blir väldigt lyckad...

Idag gick jag upp vid halv tio, vet alla julklappar ja kommer få ( o ge) så ja va liksom inte "spänd" eller va man ska säga ;)



Fast, jag längtar till nästa onsdag... nyår.....


^^


älskar när han säger "ja, moget, verkligen" :P

(Nej Lovis, Johan Palm är fortfarande sämst!)

GOD JUL!!

GOD JUL!! :D:D:D Vi sitter och kollar på hitta Nemo, snart ska vi till Kusiiinerna och fira jul o äta julgröt :D



idag (igen)

Ja, har inte så mycket att berätta. Sov till halv 2 idag, nytt rekord för mitt lilla liv :)

Låg nämligen o läste Dan Brown - Gåtornas palats till kl. 03.05. haha löste gåtan innan de hade sagt den!! (stolt!)
Sen gick vi, jag har nämligen tröttnat på den gamla fula julgranen, och högg gran i skogen. Späänande! Fast, vi bröt den svenska lagen, då granen inte var på vår tomt, och den svenska traditionen då vi använde såg och inte yxa. Men vi fick en ganska fin liten gran :)


bråk...

Ja, det blev bråk trots allt.... Och jag är inte precis en ängel... mår piss... som vanligt....

Hhahaha xD


youtube - varning

Alla ni som har youtube, någon som har youtube-användaren ServiceYT2008 låtsas att någonting är fel och att ni måste uppge namn, födelsedatum och  lösenord. Gör inte detta! Är visst den första hittils som inte gått på detta, för han eller hon var verkligen övertygande. Om han kontaktar er, skriv som jag:

"i wont give it to you!

as you know, i do not feel for having it deleted, no no, i've spent sooo man hours on this account and i dont want to loose it because of nothing!

But, as you know, i take the chance! Because i have this things inside my mind:

- Youtube service (more than 100 million people a day are using youtube) so i do not think that Youtube administration would be able to answer mine mails so quick!
- I do really think that Youtube have a list of our passwords, and the youtube community have said many times that they would never log in to a users account, and so i trust youtube!
- I have allready proofed that i am Marcus Nilsson, born the 25th of September 1990. The only possibly reason that you need my password is so you can use it for yourself, and since youtube would never do so (and probably would be able to check my password up if they suspected any crime or something)! The youtube-community would not ask for passwords, no never!
- In your channel, i see that i could choose to block you. Those alternatives would have been erased for somebody that is in the administration!

With kind regards, Marcus Nilsson!"

Gerd och Sakari

... är här. Fick precis en polsk fickkalender i julklapp. Spännande! haha, skulle bara säga det!

adios!

Läsning pågår

Gåtornas tempel av Dan Brown... skitbra bok!! Rekommenderas till "intelligenta" läsare, asså inte interlligenta men såna som kan läsa tunga böcker som Da Vinci-koden!



Bloggar

Vilka är det som har blogg egentligen i vår klass?

Jag,
Nella,
Rossie,
Lovis,
Vevvelin,
Valle,
Ronja,
Tessa,
Karrou,

vilka mer finns det?

Nyår...

ere bara ja som ser fram emot Nyår mer än jullafton?

Idag

Uhm,  nu under jullovet lär jag ju skriva ganska många inlägg med rubriken "idag" ;P

Men hursomhelst, jag vaknade vid 11 (gick o la mej halv tolv igår, men läste Dan Brown - Gåtornas tempel! Så jävla bra!!!

Har läst den större delen av dagen också. Men mamma tvingade ut mej och Rickard att ta en promenix i skogen. Riktigt trevligt faktiskt! Brukar göra det om jag är förbannad eller nåt. Det är riktigt skönt faktiskt! :)


Men nu har jag inget bättre att skriva,

adios!

Idag

Sov till elva idag, fy fan va skönt (de gjorde jag iof i går oxå men ändå ^^) Så ja va uppe vi typ 12 och åt frukost. Cheriosflingor o mjölk... mmmh! (Ja malin, mmmh!)

Sen så kom släktens gammeltanter och Tommy! Det var.... jättekul! Kröp i princip runt på golven för att undvika den JÄVLA glögglukten (Jag spyr av den!!), så jävla vidrig!! Men de gick vid 5, och då fick jag duscha för jag skulle klippa mej hos Amanda, som vanligt! Så jag var där till 21.30, mamma o lilleman klippte sej me. Jag toppade bara håret, samma "form" men lite kortare bara. Satt och pratade politik, militär och Ryssland med Christopher ganska länge. Han e inte hemma så ofta, så de blir spännande att få prata me han. Vi ska som vanligt fira julafton hos dem,,och denna gången ska han va me! JIPPI!

<3


En liten bild jag gjorde


Idag

Idag har jag latat mig som in i helvete. Följde ju inte med till Rockville igår så jag somnade i god tid igår, circa halv 1! :D

Rossie, vet du när Lovis är tillbaka från Espana? ;)



Hittade en gammal ABBA-skiva från -99, signerad av alla abba-medlemmarna. jippi! Så vi sitter och duggar ABBA nu. (vi=jag). Igår satt ja o Sofia o sjöng på mamma mia-låtarna, nu är det de riktiga låtarna som gäller ;)

...Gimme, gimme, gimme a love after midnight....

ett till klipp med Björn Gustafsson ;)


Björn Gustafsson


Haha han e för skön! :P Men det finns många som är mycket roligare...

-Rubrik-

Ska bara säga att vi slutade skolan idag (kl 11.45 cirka) för jullov! wohoo! Jag stannade med Amanda och Rossie i skolan (Då en viss TIM dissade mej?) till kvart över 1 och då fick jag skjuts hem. Blev ganska nöjd med mina betyg, fick:

Bild: G
Engelska: MVG
HKK: G
Idrott och hälsa: VG
Matematik: VG
Tyska: VG (!)
Musik: G
Biologi: VG
Fysik: VG
Kemi: VG
Geografi: MVG
Historia: MVG
Religionskunskap: MVG
Samhällskunskap: MVG
Slöjd: G
Svenska: MVG
Teknik: VG

Jag räknar ihop poängen till: 260!  jippi!


Men hursomhelst, sen gick jag hem o satte mej framför datan. Sen åkte jag och mamma och handlade och så släppte hon av mig på träningen (badminton) och jag var färdig redan 8 (henrik, tränarn, brukar dra ut på det!)... Men Henrik ska sluta :(:( Han ska fokusera på skolan..

Haha och alla som spelade på musikalen var skitbra! En extra stjärna till Josefine och Matthias, det lät skitbra!

Mitt när Monja började sjunga på hennes låt så ringde Johanna, och när hon ringer så kommer låten "främling" av Carola och alla kollade på mig som om jag var sinnesjuk! :P

Men tillbaks till storyn, efter det åkte jag hem och blev överraskad av Sofia och dom! Skrämde henne rejält senare... TVÅ gånger ;) Men hon hade med sig Mamma Mia, som jag såg första gången idag, men vi såg aldrig den för hon hjälpte mej med bloggdesign (som ändå aldrig blev av -.-) men det var sååååå roligt att ni droppa förbi!!!! Vill till Gotland!!

Komma efter nyår??

Utmanad av Tessa !

Okej har gått o blitt utmanad av Therese. Ok, ska svara på följande frågor:

Vem är din käraste flickvän?
- Sofia!

Vem är din käraste pojkvän?

- Eh ja, det blir nog Tim det tror jag ;)

Vem litar du mest på?
- Tim, Valle, Pannich, Lovis, TM o Karrou. De är dem som jag anser vara ärligast och som aldrig säger något som de inte ska!

Vem vänder du dig till när du behöver någon?
- Beror på hur problemet ser ut...

Vem är likast dig till sättet?
- Ja, det blir nog Sofia här med!

Vem skulle du vilja ta med utomlands?
- En som står mig nära!

Vem var du med senast?
-
Tim

Vem saknar du mest?
- Sofia

Vem älskar dig mest av alla dina vänner?
- Älskar och älskar...

Vad - Rangordna 1-3

Vad önskar du dig mest just nu?
-
1. Jag vill till ett varmt land!
   2. Längre jullov
   3. Ner till gotland!!!

vad önskar du dig inte mest av allt just nu??
- 1. Att någonting allvarligt skulle hända någon i min närhet
  2 .....
  3......

Vad betyder mest för dig?
- 1. Familj
  2. Vänner
  3. Bra musik


Vad får dig på bättre humör?
- Glada människor och folk med humor!

Vad får dig på sämre humör?
- 1.Kanada! (jaja, elevstödjare hit och dit..)
  2. Deppiga människor eller folk utan humor
  3. Dåliga betyg / Peder


Vad saknar du?
- Jag saknar... Jag vet faktiskt inte, återkommer med frågan ;)

Vad är dina nyårslöften?
- Jag ska träna mer (jogging, badminton etc.)!!

Hur vill du att din framtid ska se ut?
- Oj Herregud, jag vill bo i en villa och ha två glada barn - med humor :) Jag vill jobba inom något administrivt sätt, inget praktiskt för det är mina absolut sämsta områden!

Hur vill du leva ditt liv?
- Jag vill absolut inte vara rik! Aldrig! Jag skulle vilja ha betydande tillgångar, att jag aldrig var i pengabrist. men aldrig rik..

Hur delar du med dig av känslor?
-
Ja, jag är alltid glad så det märks vilket humör jag är på och om det är någonting säger jag det oftast med detsamma!

Hur mår du?
- Frågan känns onödig, men jag mår väl ok... som vanligt...

..

Hittar inte laddaren till min mobil, därför ja inte svarar malin ;)

Gästbloggare ;)

Hejåhå , det är Sofia "Bää" här !

Jag är idag Marcus gästbloggare XD
Vi sitter här och diskuterar filmen Mamma Mia , som vi snart ska se :) Vi värmer upp med några ABBA låtar ;)
Marcus sprang för tillfället ner för att hämta en clementin ( hans 5:e idag :D )
Oj , vad tiden rinner iväg , nu ska jag kila !

By the way , här är jag på bild :



Kraaaaam :D

:P

Sitter i skolan med Rosanna och Amanda :P Har precis slutat skolan, eller vi slutade för mer än en timma sen men jag åt lunch och satt sedan med Pannich & Amanda :) Sen gick vi upp hit, och kollade på vår reklamfilm som Tom passande nog hade lagt som bakgrund! (ja just det rossie!) :P men jag väntar för att få skjuts hem, kl. 13.15! spannend! Men nu ska vi snart gå, Amanda ser lite uttråkad ut...

skolan

Ny Karolina stund!

A little Karolina time!

Jag är homosexuell, men sådan info vill inte ni ha, därför kan jag

snacka om hur bra jag är.

Jag är bra, väldigt bra!


..

Signatur "OMG" är en idiot...

Love you i do!


Tiiidigt

Ja vi slutade ju 11.30! Fast, klockan 11.30 var det bara jag, Tim, Valle och Daniel kvar. Jag och Daniel dömde och Tim och Valle tittade på. Karrou var också me ett tag! Alla gick efter första set, trodde att matchen var slut. Men lärarna vann till slut, första set förlorade de, men vann de andra två. Så här såg resultatet ut; (det första är 8b) 25-22, 23-25, 21-25
Så lärarna vann mest! Fan vilken spurt Bengt hade, och mats! Och Julie "råkade" få i sig laktos just denna gången...

Men hursomhelst, klassen delades upp i två lag och jag var med i lag 2. Vi förlorade de två första matcherna mot 8a och... något mer, men sen vann vi mot 9b (!!!!) och 8b! Vi var TVÅ mål att komma vidare till semin -.-

Men Sandra sa att ja spela jättebra, så jag är glad! :D:D


När ska vi se titanic? ^^

I'm

dreaming of a white christmas!

Död

Jag är helt bombad... död! x_x

Ja mår inte så bra och är sjukt trött! Har precis spelat CoH mot Tom ;) Jag vann naturligtvis.. hrm!

Idag hade vi mattediagnos och det känder skitbra, så jag hoppas att resultatet speglar min känsla! ;D Fast det var nog för att jag fick superkrafter från pepparkakshuset, som kom på delad 1! wohoo! :D:D

Det bästa är, ingen skola för mig imorn!! :D

pepparkakshus

Nu gör klasse pepparkakshus. Bilder kommer.Jag är i samma grupp som Shopi, Ronja och Tom. :) nu jävlar vinner vi... inte! Vi e den enda gruppen som tänker äta upp pepparkakshuset..... bilder kommer!

ANNA!


<3


lite bilder från veckan!



Det är barnen som har Lucia... Ehrm ingen nödvändig bild precis men ändå :)


Det står N-E-L-L-A, bara så ni vet :P haha fråga mej inte varför ja tog med den, men jag saknar bilder så ;)



haha Valle har inte patent på dessa ;) haha fast det var dock inte meningen :)


//Ciao!

Badminton

Ska bara skriva ett snabbinlägg! Igår gjorde jag absolut INGENTING, gick upp vid 11 vilket är bland de senaste i år (om man inte räknar me de gånger som man inte sovit nånting under helgerna). Igår arbetade vi ju med plankor och bråten och allt det, vi flyttade det till parkeringen. Idag hyrde vi ett släp för 120 kr för tre timmar eller 240 kr för hela dagen på statoil (ssch! smygreklam!). Sen åkte vi och lastade av det på skogås sopstation (som ligger i Trångsunds industriområde, som i sin tur ligger i skogås?!?) Men hursomhelst så ska jag till träningen nu, ciao!

KEVIN VANN!!


Kevin och arbete

Ja som sagt vann ju inte Anna igår, men favorit nummer 2, Kevin Borg vann! Den 12 december, han har varit i Sverige exakt ett år igår! Och han hade så pass bra svenska! Fantastiskt!

Aja hur som helst så laddar jag upp lite filmer på Kevin nu på youtube. :)

Idag har jag slitit i två timmar med att rensa bort bråte sen orkanen... eh okej, vi har tagit reda på alla plankor och rivit skjulet bakom min stuga, så nu är det fritt och fint igen! :D:D

ANNA & KEVIN!!


KEVIN!!!

KEVIN VANN IDOL!!!! JIPPI!!!!!! WOHOOOO!!!! Fast det skulle varit Anna, men JIPPI ändå!!!!! Alice var bra i vanliga fall men inte alls så bra ikväll. Och Nella, snälla snälla Nella, ringde mej när Anna sjöng!!! Lyste upp mitt mörker!!!












embed films :P

Ser ni, jag har lärt mig att bädda in youtubevideor på bloggen? ;) var det inte duktigt så säg?

Sertab - ESC vinnare 2003


Ja, stör er på min musiksmak ni, men jag lyssnar på vad jag vill... och btw, det är musiken jag gillar, hon kan dra åt pipsvängen :P

IDOL 2008

ja jag vet att det är tråkiga rubriker, men jag skulle helt undvika dem helt...


Tänkte blogga en hel del ju mer kvällen går! Med vem jag tror kommer vinna och vem som sjöng vilken låt och hur bra det var. Nu på förhand gissar jag på en knapp vinst åt Kevin, men överraskningar kan komma...

ANNA BERGENDAHL!!!

kollade just på tv4.se där det är webbkameror (backstage) som sände direkt. Och det första jag såg var min älskling xD




Direktsända webbkameror

Idol 2008 - Final!

Jag är verkligen avundssjuk på Nella som ska gå på idolfinalen i Globen. Men jag fick välja mellan idolfinalen eller Melodifestivalen, och då var ju valet inte så svårt eller hur?

Undrar om Nella är lite taggad nu...


Idol 2008

Det är ju idolfinal ikväll, och jag ska se den ensam :/ Alla andra hatar idol.. eller mej xP :P

men hursomhelst, supersnälla NELLA har lovat att försöka få Annas autograf!!!! :D:D:D:D glaaaad! hon ska ju se finalen i globen... live! Det skulle vara kul att få se Nella på tv ;)

 

Karolinas humorstund!

Välkommen till Karolinas humorstund!

Här kommer några skämt:

Vet ni hur man vet att en bil är från jamacia?

-Nej!

På reggeastreringsskylten!

Här kommer ett till:

Två bullar var ute och flög. Plötsligt så strörta den ena, vet ni varför? För att bullar inte kan flyga...
Två älgar var ute och flög. Plötsligt störta den ena, vet ni varför? För att älgen fick en bulle i ögat!


Nu börjar min lektion, ni får hålla er till nästa spännande inlägg från Karro i marcus blogg..

Läs min blogg i stället för den här skitbloggen, www.karrous.blogg.se


Nytt rekord

Tja, man fick ju 31 besökare igår!! och 74 sidvisningar!! :D wohooo!! Fast det vänder nog imorn, gissar på circa 25 imorgon :/:)

Ytterligare ett ironiskt inlägg...

Satt och läste gamla inlägg från min blogg och insett hur mycket min humor har förbättrats! Nu är den ju rent ut av perfekt!!














Här är e bild från 2006. Eller den är från 2005, men jag klippte ut den och satte vid bakgrund 2006. Det var från Berga-dagarna tror jag. Min kusin är ju med där så vi måste ju gå dit ;) plus att rickard är militärtokig :D

SÅ LÄNGE SEN <3


VEM SKULLE INTE KÖPA DET ALBUMET??




Eller se den filmen?

eller den tröjan xD

Okej ska bara påpeka att det är trycket på tröjan och inte själva kläderna som intresserar mej xD

Design

ett stort tack till NELLA (hejnella.blogg.se) och VEVVELIN (vevvsan.blogg.se) som ska hjälpa mig med bloggen!! tack!! :D:D

Betyg

Jag har pratat med Maria idag. Jag har VG i matte, biologi, teknik, fysik och kemi! Pratade även med Julie, under tiden vi kollade på "crash". Bra film, men jag tycker att alla de där ser likadana ut.. Men hursomhelst så hade jag MVG i Samhälle, Religion, historia och geografi! jippi! Ska räkna ihop alll mina poäng...

Jag behöver 190 för att komma in på den linjen jag vill, sam-arkeologi på östra gymnasiet i skogås. Förra terminen hade jag 240. Denna terminen har jag...

MA = 15
NO = 60
SO = 80
BI = 15
ID = 15
HKK = 10
MU = 10
ENG = 20
SPR = 20
SL = 10 (pga en viss idiot)

allt tillsammans är 255, men jag är nära att få 15 poäng till (i HKK, Musik, och Slöjd)


"I Los Angeles är rasismen och det grova våldet aldrig långt borta. En grupp på 8-10 stadsbor kommer på olika sätt i kontakt med varandra under 24 timmar och de berörs alla av våldet och rasismen. En rik hemmafru tror att den latinamerikanske låssmeden Daniel är en kåkfarare och gängmedlem när han är i själva verket är en hårt arbetande pappa till en 5-åring och som flyttat till ett lugnt villaområde för att slippa en våldet som ständigt var närvarande där de bodde tidigare. En svart kriminaldetektiv kallar sin älskarinna för mexikanska trots att hon är från El Salvador. En persisk butiksägare skaffar sig en pistol för att kunna skydda sig från galningar och får en låssmed att byta ut låset, men tror han blir lurad när låssmeden råder honom att skaffa en helt ny dörr. Inbrottstjuvar vandaliserar butiken och butiksägaren åker hem till låssmeden för att göra upp. Svarta killar ser rädsla i vita människors ögon när de möts på gatan. "

Tim & jag pusslade ihop den här! Vi anade att Karro hade en sån här relation!



lite julbelysning lyser upp våra mörka dagar...

Nella gästbloggar

En väldigt gammal bild på mig!

Hej allihopa, jag heter petronella och har själv en blogg www.hejnella.blogg.se och idag så tänkte jag gästblogga här hos marcus. Jag kan ju börja med att presentera mig själv så ni vet vad jag är för typ. Jag heter petronella gillgren och jag fyller år 31 oktober (93:a) och ska börja i östra gymnasium med Marcus.jag kommer fortsätta blogga här är ni pigga på den iden?



Här har vi en lite nyare bild på Nella ;-) //Marcus

besökarrrekord

hade nytt besökarrekord igår :D:D det var 61 sidvsiningar och 28 besökare (stolt)
hittade bilden nedan på skolans datorer. spännande! :D


Nella :D:D gammal bild!

Sömn

Ja ska bara säga att jag har slagit mitt rekord YTTERLIGARE!! jag är så jävla  glad över det!! :D:D:D får se hur mycket det blir imorgon!! Alltså, jag kommer ju inte sitta uppe till midnatt för att se antalet besökare så jag kollar i skolan imorn ;)


en sån här dator kollar vi på ;)

FÖRBANNAD!!

okej kan skriva lite om min dag. Jag gick upp senare i morse, helt övertygad om att jag skulle till astmaläkaren vid 11.20 - alltså ingen skola. Fick dock ett bryskt knackande på dörren - kom in, du är sen! Jag klär på mig på 3 minuter, vilket är way snabbare än normalt, men jag var så jäääävla trött. Fråga nån på skolbussen ;)

Först hade vi engelska, vi hade betygsnack. Jag har kvar mitt MVG! Sen hade vi SO egentligen, men vi bytte plats på den och svenskan så vi skulle få en  längre SO lektion, då vi hade prov på moral och etik. Tror det gick bra!! Hoppas det!!!!! Sen fick jag veta mitt betyg i svenska, fick behålla mitt MVG där me! Phew! Sen hade vi lunch, en lång en, där jag tillbringade tiden med att äta med tom (otroligt god mat, måste be anna om receptet!) sen gick vi upp till h-huset. Jag gick in och spelade seterra, fan daniel tog mit rekord med en tjugondels sekund! FAN! får anstränga mig mer... nån gång... Menhursomhelst så var jag inte på extramatten, hade ont i huvet (Asså det är helt sjukt, jag har det varje onsdag :O) och sen gick jag till slöjden och pratade med den jävla skit idioten. Vet ni vad han sa? Asså jag och Peder har alltid bråkat, jag har slagit honom en gång och kallat honom gubbjävel etc. men sen blev vi, okej inte precis polare, men ändå liksom att vi inte orkade bry oss så mycket om varandra. Men när jag sa att jag skulle byta till syslöjd nästa termin för att det jag gör på träslöjden inte uppskattas, har fått knappt G! hade VG förra terminen! och han varnade inte!! Men hursomhelst, då sa han: Som om du kommer klara dig bättre där!!!!!!!!! SÅ SÄGER MAN INTE TILL NÅN SOM HAR SÄNKT SIG!!! GRR, JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!

Idol 2008

Ja, har lite bilder här nu (igen):


haha ;)

Tänkte på dej här Nella ;)

Ännu mer Idol 2008



BRA KEVIN!! :D synd alice :/

IDOL 2008










IDOL 2008

Jaa, får väl trots alla mina ansträngningar tillbringa fredagskvällen (IDOLFINALEN) ENSAM!!! :(:(:( De e ingen som vill :/



Okej en fråga bara!

Jag har (jag vet att jag tjatar, men det är så kul att ha fler besökare än förut och vill såklart behålla dem) varför folk går in på min blogg? Alltså, inte de i min klass alltså, :) Är det för att jag skriver fler inlägg än förut? Nu skriver jag circa 5 om dagen ;)

SO-prov

Ja jag har precis skrivit färdigt mitt SO-prov! Jag tror det gick MVG! hoppas det iallafall! Jag måste ha det säger grodan. :/

Ja, jag märker nu att för fem minuter sen, av de 12 som satt kvar var bara en kille, Tom. Undrar om tjejer siktar på högre betyg eller om vi killar bara är snabbare. Vem vet?


Micke

Hej! Jag tillägnar detta inlägg till Micke som står här och glor på vad jag skriver ;)

btw, HATA JOHAN PALM/Micke! Han kan gå och cutta sig själv :P

Nytt rekord

Ytterligare ett besökarrekord, jag slog det med 1! Så jag tackar alla som gick in på min blogg! Det var 19 förrigår och 20 igår :D:D

Inlägg i rask takt

Den 6 december hade jag mitt 100 inlägg. Det var en firningsdag med extra mycket bilder. Och detta blir mitt 17e inlägg på 3 dagar. Är inte det ett riktigt bra tempo så säg? Hur många inlägg har ni läsare på era bloggar?

Idol 2008

Okej, har bestämt att sätta upp en :



eller en:



Vilken ska jag ta? Jag tycker den andra e snyggast! Men hursomhelst så ska jag ha en sån, för att "varna" att det är idol-inlägg på g ;)





NOOOO!!!! :o:o:o



OMG!! :O

Räkna pengar

Okej idag när alla gick hem under den abnormt långa lunchrasten så lämnades jag kvar, ensam i mörkret. Då anföll Julie mig och tvingade mig att arbeta i lärarrummet i form av att räkna pengar. Av det vi har sålt (plus summan på barnens kväll) var 1671.50! Vi skulle kunnat sålt för nån hundralapp mer om inte småbarnen tagit festisarna som var i H2! Men hursomhelst, så tjänade vi sammanlagt ihop 6671 kr (om vi tjänade exakt 5000, vet inte om vi gjorde det. Gjorde vi de ross?)^^

IDOL 2008 (igen, tjatigt värre)



Skulle bara säga att Idol inte är en tävling där man kan komma in bara genom att weila och le med sönderblekta tänder. Om man kollar på idol då glömmer man inte bort idolvinnarna. Man måste kolla ordentligt, annars kan man inte klaga att man inte kommer ihåg dem. Det är ens eget ansvar att komma ihåg dem! :)

Och att det är för amerikanskt håller jag med om till viss del. Men hur kan sångarna vara amerikanska? Om amerikansk sångare = sångare utan personlighet så håller jag inte med. Alla har en personlighet som har goda och dåliga sidor, så man kan egentligen inte säga att sångare inte har någon personlighet. Däremot kan den ju sticka ut ur mängden, men den är ändå bara en personlighet.

Anledningen till att idolvinnarna oftast har gjort dåligt av sig är på grund av att de inom en vecka ska ha släppt ett album med minst 10 låtar. Förut hade idolen 1 låt i veckan att öva sig på, och när det är (minst) 10 gånger så mycket att komma ihåg och tänka på så är det ju inte så konstigt att albumet blir dåligt -> mindre köper > mindre popularitet > mindre efterfrågan > mindre sånger och album. Så om de bara skulle tänka långsiktigt skulle de tjäna massor. Nu så tjänar de ju massor genom att sälja idolvinnarens första album, men om det blir dåligt, vem köper ett album från idolen då? Inte jag iallafall! (såvida jag inte var ett fanatiskt fan, vilket inte finns såååå många för nån som varit känd i 3 månader). Skulle man bara låta honom eller henne komma (snälla, sluta misstolka allt jag skriver -R-)i sin egen takt så skulle det bli så mycket bättre tror jag.


Jag tycker att juryn som de har idag är jättebra! De sänker inte på grund av utseendet som förra juryn, de tycker ändå oftast som folket röstar (tror inte de haft fel en enda gång med vilka som kommer åka ut vilken fredag) och jag anser att de är klart bäst! Och allt det där med att vi vill ha kishti tillbaka, jag håller med! Hon hällde i lite chili i köttfärsåsen, men de andra 3 är bara loosers som kan ta sig!

//Marcus

Jag ty

Idol 2008

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.747104

hittade den här länken på Nellas blogg (www.hejnella.blogg.se) och naturligvis var jag tvungen att öppna den. Haha kolla själva! Det är bara för idolfans! Nella ska ju se finalen live i Globen... ja e avundsjuk. Även om det fortfarande finns biljetter kvar till hyggliga priser så pallar jag inte spendera min pengar på det, hellre ha en trevligt kväll med någon som står mig nära. Tror det blir min kusin jag får lura hit, alla andra rymmer när jag frågar...Det ska bli kul på fredag... naat! Nån som vill se idol med mej???

Ronja

Okej! Ronja är en människa som alltid funnits för mig! Hon var en av mina närmaste vänner under mellanstadiet, och vi var tillsammans när vi var små (eh ja, just det! Tillsammans = Skryta om att man har pojk/Flickvän men aldrig prata med varandra och undviker varandra). Dock så var det 5 år. 1-6 (OK, små avbrott, men i det stora hela så!)! Du är den mest omtänksamma människan jag känner så jag hoppas att du inte slutar med det!
RONJAAA! :p


(Happy now xD?)


Besökarrekord igår

Igår hade jag 19 besökare och 48 page hits. yeeey ;D

Nu sitter jag i skolan, Löfman skjuter ballonger och gör nåt annat emellanåt. Gissa vad...

There springer runt och dansar och flirtar lite med Lovisa, som i sin tur sneglar mot Rosanna som spanar in ingen mindre än... Julie!

den 18 ska vi ha volleybollturnering, och det laget som vinner ska få möta lärarna. Grisigt kul!! ;)
Nej nu ska jag och Nella gå och räkna pengarna vi fick in till klasskassan genom barnens kväll. hej hej!

...

Att hon orkar hålla på, måste ju varit på skitdåligt humör... de händer ju inte så jävla ofta... Fast det är bra att det inte var på mig i alla fall...

nytt rekord

har slagit ett nytt rekord idag, 15 läsare (har 14 ofta men nästan aldrig 15 förut) och 44 sidovisningar idag. Men dagen är inte slut och jag hoppas på ännu fler läsare!



mvh Marcus!


Börsen upp igen

                                        
Idag gick börsen upp 8.36%!! Då har den tagit igen det den förlorat på en hel månad! Perfekt! Då förlorar inte lika många jobben!!

Design

Äre nån som skulle vilja fixa en snygg design åt mej? :)

Önskelista

Okej har skrivit en liten önskelista. Btw, jag vet att det inte är så billiga saker, men jag får inte precis allt så se mig inte som en snobb.

1. Bärbar dator
2. Dörmatta (klampar in med kängorna o geggar ner golvet hela tiden)
3. Ipod (touch)
4. PARFYM!!!
5. Money ;)

Det var min önskelista det ;)

Inlägg

Jag hatar att man måste skriva rubriker... Kommer aldrig på ett riktigt bra namn på den...

Okej kan berätta lite idag. Som bekant lyckades jag fjäska till mig lite extra sovmorgon, (lite?) till 12.40. Så vi hade lektion i exakt tre timmar, till 15.40! Sen sprang jag ner till centrum, skulle egentligen försökt hinna till kvart-i-bussen, men jag kom typ en minut tidigare. Danne missade sin me, så han tog tåget 8) Men jag väntade tålmodigt på min buss, och till slut kom den. Den som väntar på nåt gott väntar (alltid) för länge. Asså jag hatar verkligen att 742 ALLTID är minst fem minuter sen.

Sverige förlorar med 24-15 mot Tyskland. Grr! vi som spelade lika mot Ryssland, världens bästa handbollslag, i lördags.

Men hursomhelst, då tog jag bussen, pratade med christel (Pontus mamma) som genast frågade vilket gymnasium ja ska välja. Sen gick hem, och satte mig framför datan. Philip, Rickards Kompis är här så de ska ha datorn snart. Och då är det tajm för mig att plugga (helvetes skit f*tt) tyskan. Alltså, tyskan tar upp halva mitt liv. Varför ska världen bestraffas med det germaniska språket tyska?

Sovmorron ;-)

Vi har sovmorgon idag. Istället för att börja 8 med helvetes hkk, så fick vi sovmorgon. jag lyckades även fjäska till oss att slippa livskunskapen, så vi har sovmorgon till 12.40, till tyskan ;-) En tråkig sak är dock att vi har tyskaprov imorn, och jag tror inte går bra. Gick åt helvete förra gången. Har tillbringat morronen med att spela company of heroes och kollat andras bloggar. Spännande!  Men nu kanske man ska gå och klä på sig om man ska hinna med bussen som går 12.12.

Hej hej :)



Lovis ;-)

Då vissa måste ha allt och inte nöjer sig med något, så måste jag tillägna även detta inlägg till Lovis :)

Okej Lovis, vill bara säga att trots att jag inte kände dig innan 6an så har de senaste 4 åren varit fantastiska. Ähm, det är jättekul att vi börjats umgås mer i 9an än innan och att jag fått ta del av ditt oerhörda hat mot Johan Palm ;) Det har varit underbart och det kommer bli hemskt när vi slutar skolan!





(är du nöjd nu xD)

inlägg #100

Ja det är mitt hundrande inlägg på den här bloggen. Gratulera mig! :D:D Gud vad jag längtat efter att få skriva den rubriken xD Det

tja, först och främst så var jag ju på playz idag med Tim och Tom. Spännande! lite bilder:



Vi snackade skräckfilmer hela vägen tillbaka, och tog massa fantombilder. Det här var den enda läskiga bilden - Tim blev till Tom i spegelbilden, åtminstone på mobilen. Nu var det ju inte så stor skillnad kanske...


Vagnen blev helt tom när vi gick på..  sammanträffande? :P


Tom =)



Hela min mattebok är täckt av klotter....







Haha ska tillägna detta inlägg till Lovis (okej, som tack för din fantastiska inlägg som gjorde mig jätteglad :-D:-D:-D)!


 
här är Lovis - allas vår lilla fjårtis :):):)


En klassisk skoldag. Valle läxor upp Tom, Tim skrattar (på) Vevvelin, Löfman pluggar, Carol får hjälp och David flamsar omkring (vilket dock inte syns på bilden :P)


Ronja :P


Det här är Jim som jag och Valle gjorde på hans Wii, det är Tim om 40 år :P

My darling ;-) (Anna alltså)

Pontus på 742 (:


Geek-klassen :P


Karrou... alltid lika melodramatisk :P


Hahaha han är för rolig!!


Haha Alex ser ut som Krum i Harry Potter ;D


hahax :D


Karrou sa precis något beträffande JPs sexualitet ;D

OK, med dom orden lämnar jag er!

// Tack för det 100 inlägget, vill bara säga att jag blir jätteglad om ni kommenterar det här speciella inlägget :D

au revoir, marcus :)

Playz

Sitter på Playz med Tim och Tom!! Tom är överlycklig, jag har tråkigt och Tim gråter (!) av ett "skitläskigt spel". Han skrek just ångest ;)



Asså är det bara jag som vill ha klassfest innan jul? Asså det är ju bara att stanna kvar i skolan en kväll så tar man med godis själv...

KEVIN ÄR I FINALEN

Kevin Borg är i FINALEN!!! Alice med!!! Jag visste att Robin skulle ut, var sämst! Men so what, det viktigaste är att KEVIN ÄR I FINAL!!!


 
Synd att Robin åkte ut, han var ganska bra i vanliga fall!

// sov gott ;)

Arbete pågår...


IDOL 2008

Av de som är kvar i Idol är Kevin den klart bästa! Robin gjorde ett skitdåligt performance idag, han hade ingen inlevelse och sjöng i helt fel tonart. Jag tror att det misstaget kan kosta honom segern, jag tror han åker ut ikväll! Kevin ser jag som självklar till finalen, älskar hans personlighet (okej, gillar kanske man ska säga ;)). Han och Alice till final, Kevin vinner finalen. Det är mitt scenario. Dock är Anna min favorit - fortfarande! Jag och Luffs (ska jag kanske börja säga Lovis istället?) planerar att dra me typ Rossie o Tim och dom och kolla på idol nästa fredag. Det är väl bara jag och Luffs/Lovis som kollar på idol, så det blir nog ingen stor entusiasm tror jag.. men men, spännande blir det!!


Statistik

Aloha. För en månad sen hade jag ca 3 besökare om dagen, men i måndags hade jag 14 besökare, i tisdags 13, idag 9. Så det blir bättre ;D

nästa mål är att få er att kommentera mer, att göra mig glad ;D





ANNA PIHL <3 !!! Faen att de inte blir en till säsong!!!

Matte

jag har matte nu, det är jättejobbigt ^^


Aloha =)

Nu sitter jag i skolan, ska egentligen ha extramatte...


Idag gjorde vi färdigt vår reklamfilm, spännande. Jag har den bästa gruppen :) Vevvelin, Rossie, Micke, Nella och Shopi sitter och diskuterar (högljutt) hur de ska göra. Spännande ;D

<3

Andreas Johnsson - Glorious


5000

Rosinanna sa att vi tjänade circa 5000 kronor idag. Det var myyycket mer än vad jag trodde. Det blev dock massa över, och jag köpte remmar för 20 kronor :P de va väldigt roligt att se alla sitta under en so:lektion (livskunskap egentligen) och käka chips och dricka kola och fanta o allt. Skulle vara typiskt, dock vääldigt roligt, om Beirut kom in just denna lektionen ;)


den här grabben är en jävligt duktig skådespelare för att vara så ung (gammalt foto dock!)


Dagens hjälte 03-07-08

RSS 2.0