^^

För tre dagar sen, dagen innan nationella (onsdag) var jag på öppet hus på östra med tom ...
Det var ingen annan där, så vi fick en privat rundgång eller va det heter.
Senare så åkte ja till farsta, skulle gyma med mike o Tim, men så följde Malin o Lovve med och så kom Emelie och Monnia så tillslut så blev de najjs ;) Tom hade gjort ett skämt med min jacka, så jag sprang upp till skolan och hämtade den (han sa att han tagit den) men ja hann me samma buss (jag visste att tim skulle gå på bussen utan mej o möta upp mej i farsta istället, så de va bra att han fick bestämma för ja gick på vid... eeeh stortorpshallen eller nåt :P) Så först gick alla runt och kollade på när Lovve shoppade, och sen gick främst ja o tim o micke till jack and jones och så gick vi och åt.
jag, valle, tim, micke, malin, emelie gick dit, men inte micke o lovve för dom tappade vi bort i H&Ms underklädesavdelning (...)

Igår då, så hade vi heldag på musiken. Allting flöt på någorlunda bra till efter lunch, då vi behövde ringa ambulansen med Malin. Eh ja, fick värsta panikångesten ... Men Berith kom o ambulanser ( 2 st) och allt löste sig, bra Malin ;)

o Nationella gick G/VG gissar jag på, nu ska jag geeka coh med delding ^^

baaj!

Zeldemar

igår (eller ska man säga idag? :P) hade vi filmkväll hos Valle. Jag fick skjuts dit av pappa, och vi åkte förbi Skogås och hämtade upp Malin på vägen. Vi va hos Valle klockan 8 prick, vi kom innan segisarna Lovisa och Company som typ tog tjugo minuter på sig att gå från ishockeyhallen? Aja men sen satt vi i typ en timme och funderade film och pladdrade, tills vi bestämde oss för att gå till Maritime och hyra film ( blev I am Legend). Jag, Malin och Rossie orkade inte med hela så vi satt typ o snacka o sånt medan de kolla färdigt på filmen och lite på kjellmania, men de hann inte så långt (förlåt karrou, jag blev tvingad ^^). Efter filmen satt vi och pratade till cirka halv fyra, då jag typ halvsov. Då fick Karrou den brillianta idén att de skulle rita på mig, eftersom jag ändå sov... Det sa hon när jag låg en halvmeter bort i valles säng, vid fullt medvetande. Jaja hon har sett för mycket porrfilmer, speciellt Lotta från sprutgatan! Sedan, gick vissa och spelade poker och tvingade in mig i spelet, nån gjorde all in o ja fick skitmkt ^^ Men ja orkade inte va me, så tim o karrou snodde mina marker o ja la mej för o sova på valles helt och ohållet obekväma matta! 03.47 fick jag ett sms av min mor, "vill du bli hämtad, inge senare än nu" och då det inte spelar någon roll om jag sover där eller sover hemma ;)

Det jag lärt för dagen, fråga aldrig om någon gråter, fick en smärre utskällning av en viss icke-gråtare pga de -.- XD

Vi var förresten, Rosanna, Malin (Broman), Tim, Karrou, Luffs,  TM, (Förlåt Malin xD)  :D oj, och valle såklart haha!

Dock så sov Rosanna typ efter att mupparna sett färdig på filmen, så somnade rosanna o sov typ till kl 4. Jag åkte hem, och vi skjutsade hem TM och Rosanna o Luffs en bit på vägen. Rossie såg riktigt nyvaken ut, sa mamma :P

RSS 2.0