toppen och botten


dagens hjälte - Barack Obama.              dagens toffel  - John Maccain


vem blir amerikas nya president?

Dataintrång

Ett virus, kallat Valdemarius Deldingius (ja, samma namn som tarmbakterien), har brutit sig in i marroux.blogg.se's dtasystem och förolämpat värden. Han kommer naturligtvis straffas för detta. Hur boven möjligen bröt sig in i systemet är fortfarande oklart. Panikslagna läsare kan kontakta ordförande Marcus Nilsson eller förste assistent Lars Leijonborg.


Marcus, din slarviga barrskog

Det är Valdemar Delding som skriver detta inlägg. Han har makten att göra så tack vare att den slarviga Marcus glömde logga ut från bloggen när han dansade ut ur huset. Han har härmed makten at skriva detta: "HAHA JAG HAR DIN BLOGG!!!1"

Tack för er tid.

 

Valle

Han har slutat spela, han gav upp inför överväldigande skicklighet!

nu sitter vi och skriver en onödig blogg. Valle har sin skjorta på sig. Den är grå-svart-vit. Han har köpt den på jack and jones för 299.99 kr. Det var gårdagens outfit. Idag har han även byxor på sig.

Han blottar tänderna... gaaaah! han anfaller....

nu ska jag hem om 5 minuter. Om någon vill veta det. *host*

valle tittar på mig med hundögon, vad vill han egentligen?

"va faen"

Något intressant att skriva om:

Rosanna = är i Kroatien.

Therese och Karro = har kommit hem från konfirmationslägret.

Valle = ska åka till Danmark i slutet av sommarlovet.

Tim = who cares? ;P

Pontus = ???

Lovisa = Språkresa till England.

Tom = antagligen sitta hemma och fila på sina konspirationsteorier.

Något annat intressant att skriva om:

Svar nej. Sluta läs!

Hemma hos Delding

det är inte mycket man kan säga om Delding. Han sitter just nu och säger: bananskal!! jag ska allt ta dej!! han spelar... mario-cart mot... mej? oj undrar vem som vinner, speciellt när jag är här.

"WOHOO". final lap


inget dåligt, bara galna gamla delding :P

delding

nu är jag hos delding. Jag har precis uppleft hur fiskleveranserna kommer med jämna mellanrum hit. En stooor vit skåpbil som det står fiskbil på kom och lämnade fisk. Fiskbilen är inte riktigt lika populär som glassbilen hos barnen.

Här är en länk till den nya sagan om ringen-filmen:

sagan om ringen: bilboFlatenbadet

Idag var vi på flatenbadet, men jag är så trött så jag orkar inte berätta allt, så jag stjäl min vita ängels berättelse:

"Idag så cyklade klassen till Flaten badet (som ligger typ vid Skarpnäck). Det var rätt så kul, tills alla ungjävlarna kom och ockuperade hopptornet.
Några fler nackdelar:

Ungjävlarna var högljudda.
Vattnet var kallt, jag lär lida av eventuella köldskador.
Solen var varm, så jag lär även lida av eventuella brännskador.
Min Cola låg i solen, den blev också varm.
Jag fick solskyddsfaktor i ansiktet.
Men... annars var det bra.

Bara så ni vet, jag har mjölksyra i benen och min rygg är fuktig av svett. Detta kan bero på att jag har dålig kondition, eller kanske därför att jag har cyklat upp för 3 jävligt branta backar på vägen hem (Min gata heter "Backslingan" för en anledning). Men jag överlevde. Eller jag tror det i alla fall."

hehe, en skön fisk den där snubben. Jo, jag kan kort-sammanfatta allting.

Vi åker till flaten, bussproblem. När vi kommer på bussen hör vi att tom stylat men trillat av och slagit i huvudet. han hade ju hjälm, varför använde han den inte? jo, för att han är 15........
senare när vi är där så kom jag på att jag inte fick bada!! och det gjorde jag inte heller, i en timme. Sen vart det plums i plurret serru :D jag plågade tim ett tag, och gick upp. Sedan märkte jag, 7 minuter innan bussen gick, att någon stulit mitt busskort. Då blir man glad.... Men det skulle ändå gå ut nästa vecka. Sen gick jag till farsta o köpte jeansshorts som matchade skjortan, wohoo! träffade David o Klara, vilket sødt par :)

Skjortor

Idag var jag och Valle och Tim i Farsta. Vi köpte 3 ungefär likadana skjortor, självklart på Jack and Jones för 299.95. Imorgon ska jag till Flaten, och senare efter det ska jag ta bussen till Farsta och köpa shorts som matchar skjortan.

RSS 2.0