släktträff

ja det var ju lite annorlunda släktträff. Det var mer som om alla pratar om hemska och mystiska saker.
Mormor berättade om att Mamma bröt minst ett ben varje sommar, så de åkte bara utomlands en gång under 18 år (och då bröt hon benet, i Grekland xD). Sen berättade Patrik om att när han blivit påkörd av en buss så blev han skjutsad av en som vad kändis på 80-talet, kommer inte ihåg hans namn. Då berättade mormor om hur hon fick veta att han blivit "överkörd" (hör man det ordet tänker man ju att någon blivit totalkrossad!) genom Patriks klasskamrat. Scary! Och så började hon gråta, tack vare vinet. :P

Okej, en scary historia som mamma, Teta och Patrik berättade:

När de var på Ålandsbåten så hade de ett par vänner med sig, ett par! De partajade och hade jättetrevligt. Plötsligt mådde Carina (kvinnan i paret som följde med)troligtvis illa och gick upp till deras hytt. Hon lånade en av Tetas linnen.

En plan under hade Teta och mamma och patrik och vännerna jättetrevligt. Sen kom de att tänka på att Carina varit borta länge. De gick upp och letade efter henne, ingen där. Sedan gick de genom alla plan och letade. Långt senare gick de upp på däck, och där hittade de ett linne. Samma linne som Teta lånat henne. Det var ett stort hål i linnet. Kroppen hittades aldrig!

De va nån gång på 80-talet, så de va längesen, men mormor blev nervös bara hon tänkte på det. huuh!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0