Rosanna + käke :)

image1
Här har vi min fru rosanna xD Hon va me i expressen :) Hon e så jävla uppmärksamhetsberoende, nu ska hon dessutom ta över media oxå!!!! :p

I dag simmade vi med klassen! Karro pratade igår om att det  skulle vara pinsamt för en kille att få stånd när vi badar med klassen, men hon verkade inte spana efter det ;) hon (och min otrogna fru Rosanna) försökte spana in Fridströms magmuskler istället XD där ser man! 

Men sen gick jag därifrån 11.07 (man har ju koll på tiden) och bastade... sen duscha jag... o basta igen ^^ sen klädde jag på mej, kollade på eddie som såg ut att göra nåt konstigt (!) inne på toaletten, och sen gick vi ut. Fick panik, vart i helvete va busskortet... letade hela omklädningsrummet, till jag insåg att jag hade tryckt in det i plånboken :/ Och sen,  låste min käke sej! Jag kunde inte äta på hela dan, tills för en stund sen. Jag har livnärt mig på knäckebröd och kexchoklad ^^ o just idag fick eddie TVÅ kexchoklad istället för en av den där jävla automaten, när jag inte kan äta :'( ja gillar honom ändå!
Dessutom har jag haft vatten i örat ända tills nu :/ de e de värsta ^^ de e verkligen inte min dag idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0